Over Joy of Wales

Hallo, mijn naam is Claudia en samen met ons gezin wonen wij in het landelijke Tildonk, in de provincie Vlaams-Brabant. Onze cardi’s voelen zich dan ook opperbest tussen onze drie katten, kippen en paarden.

 

Na een lange loopbaan heb ik nu meer vrije tijd om helemaal bezig te zijn met m’n grote liefde voor honden.

 

Van kindsbeen af heb ik al enkele rassen leren kennen: Chowchow, Yorkshire Terrier, Dobermann, Fox Terrier, Mechelse en Duitse Herder. Tot ik gevallen ben voor de dappere, grappige Welsh Corgi Cardigan.

Lizzy op de dogshow in Wieze.

Na lang wachten kwam er dan uiteindelijk onze eerste blue merle reu Oliver. Hij heeft een supervriendelijk karakter en is een echte knuffelbeer. Hij behaalde goede gezondheidsuitslagen en liep een paar shows. Ik droomde ervan zijn zalige aard door te geven door eens een nestje te fokken.

 

Na enige tijd werd mijn geduld beloond met een prachtig triocolor teefje Lizzy, uit Nederland. Daar er in België geen rasvereniging is, ben ik lid van de NWCC en WCCN in Nederland; en zal er volgens hun reglement gefokt worden.

 

Ik volgde een erkende opleiding hondenfokker en kreeg de goedkeuring voor mijn kennelnaam “Joy of Wales ” via KMSH . Als particuliere hobbyfokker worden de pups omringd met goede zorgen en veel liefde.

 

Spreekt het karakter van de “dwerghond” (Cor-gi) je wel aan, kan je steeds komen kennismaken met het ras.

Kom je graag kennismaken met het ras?

Aarzel niet ons te contacteren!

Meer Joy of Wales